Direct bovenaan in Google dankzij je AdWords professional

Direct bovenaan in Google dankzij je AdWords professional

Wil jij hoger in de zoekmachine resultaten van Google komen? Ja, wie wil dat nou niet. Als je hoog staat in de resultaten van zoekmachinegigant Google weten potentiële klanten jou eenvoudig te vinden. Veel bedrijven zijn zelfs behoorlijk afhankelijk geworden van het online verkeer uit de zoekmachines. Wil jij weten hoe je hoger komt in de zoekmachine resultaten en hoe je je advertentiecampagnes zo rendabel mogelijk kan inrichten? Lees dan vooral verder.

Tips om je kwaliteitscore te verbeteren

Hoe hoog je komt in de zoekmachine resultaten door te adverteren via Google is op voorhand niet exact te bepalen. Dit hangt niet alleen af van je biedingen maar ook van de kwaliteit van je website. De kwaliteit van je website en de pagina’s waarop de advertentie klikken binnenkomen wordt bepaald door middel van een zogenaamde kwaliteitscore. Het is daarom niet alleen belangrijk om je advertentiecampagnes op orde te hebben, hij moet ook zorgen voor een gebruiksvriendelijke website met voldoende informatie en conversiemogelijkheden. Met conversiemogelijkheden bedoelen we manieren om contact op te nemen of een bestelling te plaatsen bijvoorbeeld.

Focus op ROI

Wanneer je gaat adverteren en je advertentiecampagnes laat opzetten door een AdWords professional wordt de focus gelegd op ROI. Dit staat voor return-on-investment. In het Nederlands het rendement op je investeringen. Een professionele AdWords specialist zorgt ervoor dat jij uit iedere geïnvesteerde euro meer dan een euro weer terugkrijgt, De ROI berekenen kan zelfs voordat je begint. Zodat je eenvoudig je budget kan verhogen en je winst kan zien groeien.

Gratis analyse voordat je begint

Voor sommige bedrijven is het zelfs een ware must om goed zichtbaar te zijn in de zoekmachines door middel van Google advertenties. Wil je ook je concurrent verslaan in de zoekmachine resultaten? Vraag dan nu een gratis analyse aan van je website en Google advertentiecampagnes om te zien hoe jij een hogere ROI kan behalen waardoor het rendement op je investeringen groeit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *