Premium PLA Bronze Goud

Premium PLA Bronze Goud

Als u op zoek bent naar iets wat uw interieur iets meer pit geeft, dan is het een idee om zelf iets te ontwerpen. Dit kan u doen via een binnenhuisarchitect of met de middelen die het internet u biedt. Als u eenmaal een object hebt verkregen, zal u zien dat het ontwikkelen van dit object steeds vaker gebeurt aan de hand van 3D printen. 3D printen doet u met een 3D printer en een filament. Het filament is als het ware de inkt van de 3D printer en het is een soort kunststof die vervormd wordt tot het object wat u graag zou willen hebben. Een belangrijke soort PLA filament is de Premium PLA Bronze Goud. Hiermee maakt u de mooiste brons-gouden objecten die u bijvoorbeeld kan plaatsen in uw woonkamer, keuken of tuin.

Wat is PLA precies?

PLA (filament) staat voor Poly Lactic Acid en dit betekent in het Nederlands melkzuur. Het is een soort stof die gemaakt wordt van maisolie. Dit houdt in dat u bij het printen met Premium PLA Bronze Goud uitsluitend bezig bent met natuurlijke producten. Hierdoor bent u op een milieuvriendelijke wijze bezig. Het houdt ook in dat met PLA geproduceerde objecten biologisch afbreekbaar zijn. Dit is ook juist voor het milieu en zorgt ervoor dat het 3D printen geen hobby wordt waarmee onnodige spullen worden geproduceerd.

Het voordeel van PLA ten opzichte van andere filamenten

Het grootste voordeel van Premium PLA Bronze Goud ten opzichte van andere filamenten is dat het nauwelijks last blijkt te hebben van warping. Warping is een woord wat gebruikt wordt voor het proces dat er tijdens het printen bepaalde onderdelen van het object worden kromgetrokken. Ook heeft deze soort PLA nauwelijks last van krimpen. Nadat het object geprint is en het koelt af, wordt het product niet kleiner dan het eerst was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *